Сборник «Герої казок»

Комплектация книг Пегас 1 рабочй день!

Описание

Це не звичайна книжка-пазл — це книжка-гра! З нею ми здійснимо справжню велику мандрівку по казках. Справжню, тому що будуть емоції та враження, як і має бути у пригодах!

Буде цікаво й відповідально, коли доведеться підбирати ключики до всіх замків у вежі, щоб вирятувати царівну. Загадково! Адже невідомо, яка квіточка здатна звільнити від чарів чудовисько. Тривожно і небезпечно! А раптом Телесик не встигне дістатися до хатинки раніше за Змію? Або гномик не здолає лабіринт, щоб дістатися до свого житла!

Скрізь нас зустрінуть знайомі герої казок: Дюймовочка, Марійка з ведмедем, Білосніжка, принцеси і царівни, сестричка Оленочка з братиком Іваночком і навіть Баба-Яга у своїй славнозвісній ступі. Відповіді до завдань на кмітливість, уважність, зіставлення величин і властивостей «прийматимуть» лише добре знайомі казкові персонажі. Тож, рухаючись уперед, напевно, доведеться прочитати якісь нові казки.

А можливість багаторазово збирати і розбирати пазли, з підказкою чи без, робить цю гру нескінченною!

Что еще купить
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 1

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 1
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 2. Пригоди Таємної сімки

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 2. ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 3. Гарна робота, Таємна сімко!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 3. Гарна ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 4. Таємна сімка йде по сліду

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 4. ...
130 грн.
Купить
Таємна сімка. Книга 5. Таємна сімко, вперед!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 5. ...
130 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.