Бакнелл Кейт «Голодний монстрик»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Що робити, коли дитина погано поводиться? Як пояснити малюку, чому емоції швидко змінюються, інколи не на краще? Книжка «Голодний монстрик» допоможе розібратися в складнощах, які трапляються в кожній родині. Мінливий настрій маленьких дітей потребує уваги з боку батьків, щоб не було несправедливих покарань, й самих дітлахів, адже і для них не буде зайвим розуміння власних емоцій. Серія книжок письменниці Кейт Бакнелл, проілюстрованих Джулією Сіл, розповідає історії монстриків, на яких з тих чи інших причин перетворюються хлопчики й дівчатка. Якось по дорозі додому із садочка Зак раптом став нечемним бешкетником, що руйнує все навкруги. Невідомо, що було б далі, якби мама Зака вчасно не приготувала підвечірок. Дивовижно! Але звичайна їжа перетворила голодного монстрика на веселого хлопчика. Книжка Кейт Бакнелл з чудовими ілюстраціями сподобається маленьким читачам від двох років, а їхнім батькам відкриє секрети ліків проти монстрячих настроїв.
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 1

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 1
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 2. Пригоди Таємної сімки

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 2. ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 3. Гарна робота, Таємна сімко!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 3. Гарна ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 4. Таємна сімка йде по сліду

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 4. ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 5. Таємна сімко, вперед!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 5. ...
130 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.