Маккі Девід «І знову Елмер»

Комплектація книг АССА 1 робочий день!

Опис
Пригоди Елмера продовжуються! Картатий слон і дня не може прожити без жартів. Ви навіть не уявляєте, що він вигадав цього разу. Наближається День Елмера — веселе свято, коли сірі слони фарбуються в яскраві кольори. Усі надто зосередилися на підготовці до святкового параду, і Елмер занудьгував. Щоб покращити настрій собі та друзям, дивак вирішує утнути неймовірний жарт. І ось серед ночі, поки слони спали, Елмер… «І знову Елмер» — це не просто цікава літературна історія. Запропонуйте малюку роздивитись усі клітинки картатого героя або порахувати слонів у стаді. Така весела гра допоможе опанувати навички лічби і вивчити основні кольори. Більш дорослим дітям підійде складніше завдання — послухати історію і переказати її за ілюстраціями. Це активізує логічне мислення і розвиває пам’ять. Але найголовніше — Елмер розвиває емоційний інтелект, вчить адаптуватися до навколишнього середовища, сприймати світ таким, який він є, і радіти кожному дню. «І знову Елмер» — друга книга серії відомого британського письменника та ілюстратора Девіда МакКі. Уже майже 50 років картатий слон у клітинку дивує і радує маленьких читачів своїми вигадками. Історії про Елмера перекладені 40 (!) мовами світу. І ось нарешті він заговорив українською! Усі книги про Елмера сповнені любові, добра та гумору. Вони вчать, що бути особливим, це справжнє щастя, а щасливі слони як і люди змінюють наш світ на краще.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.