Барзотти Элеонора «Ілюстрований атлас світу»

Комплектация книг Пегас 1 рабочй день!

Описание

“Ілюстрований атлас світу” – від видавництва Пегас. У барвистих ілюстраціях Елеонори Барзотті на мелованих сторінках подарункового атласу світу – вся наша планета як на долонях. Безперечно, планета Земля – наш спільний дім, який дає життя, житло, їжу і воду. Ми повинні його берегти. Кожна людина бачить нашу планету по-різному. Для когось Земля – звичайне небесне тіло, а хтось вважає її місцем розміщення міст, сіл. Це чудове, подарункове видання допоможе вашій дитині краще пізнати нашу Землю. Світ дитини надзвичайний, він наповнений казкою, красою, фантастикою і безмежними можливостями. Дитина зовсім по-іншому сприймає світ, це видання може захопити ваше чадо в чарівну подорож по всьому світу.

Что еще купить
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.