Нільсон Фріда «Яггер, Яггер»

Комплектація книг Видавництво Старого Лева 1 робочий день!

Опис
Як бути восьмирічному хлопцю, який має зайву вагу і не має жодного друга? Чи реагувати на постійні кпини і знущання від сусідських дітей, що лише чекають відповідного моменту? Що робити із нерозумінням батьків, які вдають, що нема ніяких проблем, просто треба бути трохи сміливішим? Життя несподівано змінюється, коли Бенґт знайомиться із бродячим собакою Яґґером, що врятував хлопця зі сміттєвої повітки. Він не розділяє захоплення пса своїм вільним життям безхатька, але сміливість, безтурботність і рішучість його нового друга знаходять відклик у серці хлопця, і той наважується на помсту. Можливо, саме це змінить ставлення інших дітей і він нарешті знайде друзів?
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.