Казки «Казки для малят»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
У казках «Пан Коцький», «Коза-дереза», «Гуси-лебеді», «За щучим велінням» є не лише позитивні герої, а й негативні. І частенько дорослі використовують казковий сюжет, щоб показати дитині дві сторони життя ? добро і зло. Шановні дорослі, батьки маленьких читачів, може, не варто постійно «натискати» на навчально-виховний бік дитячих книжок? Звичайно, за казками ми вчимо своїх дітей, що добро, справедливість, чесність і працьовитість завжди перемагають підступність, злість і лінощі. Але нам дуже хочеться, щоб чудові казки для малят, у тому числі і з цього збірника ? а тут є ще «Лисичка і вовк», «Солом’яний бичок», «Іван-царевич і Сірий вовк» ? стали захоплюючим спільним дозвіллям і корисною розвагою. Видавництво «Пегас» давно видає дитячі казки. На власному досвіді, а також на досвіді своїх друзів, знайомих і, звичайно ж, на вашому, дорогі читачі, ми давно переконалися, що читати казки ? по-справжньому оздоровчий відпочинок. Адже, збираючись разом, спілкуючись, обговорюючи, ми дістаємо величезне задоволення. Зверніть увагу: атмосфера вдома теж стає іншою — оптимістичною, веселою, життєрадісною. А не такою, коли вся родина сидить по кутках, кожен біля свого монітора.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.