Прентіс Енді, Рейнолдз Едді «Клімат для початківців»

Комплектація книг книголав 1 робочий день!

Опис
Що таке клімат і як він змінюється? Чому лід такий важливий? Яким буде світ через 30 років? Чи має значення те, що я їм? І чи може хтось один врятувати світ? Це видання дуже чітко, простою мовою та за допомогою ілюстрацій пояснює таке складне і важливе явище як зміна клімату. Кліматична криза відбувається у наш час і має великий вплив на світ, в якому ми живемо, а ця книжка відкриває інформацію про те, як працює клімат і як поводитись сучасній людині, щоб жахливих наслідків було менше. Зокрема тут йдеться про те, що стало причиною кліматичної кризи, про дослідження цієї проблеми, як нам поводитись – як вирощувати та споживати їжу, як пересуватися, звідки отримувати енергію, тепло. Водночас тут є важливі поради як кожна дитина вже сьогодні може вплинути на цей процес, поставити реалістичні цілі і досягти їх. Книжка «Клімат для початківців» – це четверте видання у серії науково-популярних видань, раніше у видавництві вийшли: «Бізнес для початківців», «Політика для початківців» та «Фінанси для початківців».
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
190 грн.
Купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Улюблені вірші

Забила Наталья

Улюблені вірші
189 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.