О'Генрі «Королі і капуста»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
О. Генрі (Вільям Сідні Портер, 1862—1910) — визнаний майстер короткої новели. Яскравим прикладом оригінального авторського стилю є його єдиний роман “Королі і капуста”. Він складається з новел, у яких в авантюрно-пригодницькому дусі змальовано життя безтурботних мешканців вигаданої “бананової” республіки Анчурії, загубленої в тропічному раю Карибського узбережжя. Ця країна — справжнє Ельдорадо для шахраїв, ділків, контрабандистів усіх ґатунків і мастей. Заради легкої наживи вони вдаються до найдотепніших крутійств, часто потрапляють у комічні ситуації, проте завжди виходять сухими з води. Попри свій авантюризм, герої роману викликають щиру симпатію, адже вселяють віру в те, що можна подолати будь-які життєві негаразди.
Формат: 70х90 1/32 (кишеньковий розмір)
Що ще купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.