Дал Сем Інгеб’єрг «Крайній янгол»

Комплектація книг Крокус 1 робочий день!

Опис
От скажіть: яке Різдво без вертепу? Та ніяке! Так само, як не буває вертепу без Марії, Йосипа та Ісусика. Але що робити, коли не може бути багато Марій, Йосипів та Ісусиків? Звичайно, їх треба вибирати з-поміж однокласників. Лише янголів вибирати не треба. Бо янголом може бути кожна дівчинка. Навіть така несмілива, як Беата. Але коли в неї за спиною поблискують янгольські крила, а на голові сяє німб, то вона непомітно для самої себе перетворюєшся на справдешнього янгола. Чи не тому й з'явилася на порозі в старенької пані Юнассен у найскрутнішу для неї мить? І хтозна, чим би воно все закінчилося, коли б не Беата – маленький янгол, якому випало іти позаду всіх... Цю зворушливу різдвяну оповідку написала відома норвезька письменниця Інґеб'єрґ Дал Сем (1936 р.н.), авторка поетичних збірок і багатьох книжок для дітей та молоді. Книжка надрукована за кошти гранту інституційної підтримки
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
190 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.