Ягоджинская Нина «Квест: знайди «Енеїду»»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Вигадник-розбишака Арсен і його нерозлучний друг телефон Опанас намагаються знайти «Енеїду» — примірник рідкісного видання славетної поеми Івана Котляревського, який випадково загубила Арсенова мама, рятуючи сина після його чергової капості. Друзям допомагає кумедний собака Шубовсть, який до того ж увесь процес пошуків знімає на відеокамеру... Для дітей 8+, які полюбляють веселі сучасні пригодницькі історії з хвацькими героями, близькими юним розбишакам – як-то смартфон, який з кишені героя спостерігає за всіма його капостями, чи собака-відеоблоґер. А також для свідомих батьків, які перемаються тим, щоб за сучасними активностями їхні діти не розгубили відчуття й розуміння справжніх цінностей.
Що ще купити
Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Федиенко Василий

Велика книга тестів Чи ...
169 грн.
Купити
Ми готуємось до школи. Хітова мегазбірка

Федиенко Василий

Ми готуємось до школи. ...
169 грн.
Купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.