Роздобудько Ірен «Ляказочки»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Жила собі дівчинка Софійка. Їй було три роки. Одного разу мама повела Софійку помилуватися ялинкою. Але дівчинка не захотіла — вона закапризувала і тільки й повторювала: «Хочу булочку! Хочу булочку!» І тоді до неї прийшла Велика Булка... Кожна дитина любить іноді повередувати, покапризувати, накапостити, буває злюкою, боїться темряви, не хоче прибирати за собою іграшки – і ще багато всього... Знаєте, як це подолати? Дуже просто: почитайте своєму малюку веселі, збитошні, дуже несподівані ляказочки популярної письменниці Ірен Роздобудько. І ви побачите, що ваша дитина дуже легко впізнає себе в різноманітних «страшних» ситуаціях, які сама пережила. І впевниться, що насправді все зовсім не страшно, а навпаки – весело!
Ірен Роздобудько — популярна українська письменниця і кіносценаристка, авторка знаменитих романів «Ґудзик», «Зів’ялі квіти викидають», «Амулет Паскаля», «Прилетіла ластівочка» та ін. Для дітей і підлітків написала також повісті «Пригоди на острові Клаварен» і «Арсен». Викладає сценарну майстерність у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.
Надьожна (Надія Кушнір) — українська дизайнерка, ілюстраторка дитячих книжок. Уславилась як авторка інтернет-комікса «Гусь». Викладає книжкову графіку у Львівській національній академії мистецтв.
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
190 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Мишеня Тім. Мене ображають у дитячому садочку

Казалис Анна

Мишеня Тім. Мене ображають ...
176 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.