Сент-Екзюпері Антуан де «Маленький принц; Земля людей»

Комплектація книг Знання 1 робочий день!

Опис
“Маленький принц” — алегорична казка, найвідоміший твір Антуана де Сент-Екзюпері (1900—1944). Нині важко уявити сучасне мистецтво без цього зворушливого літературного персонажа — втілення дитини, що живе у кожному з нас, незалежно від віку, і водночас людини — мандрівника у Всесвіті, що шукає прихований сенс речей і власного життя. “Земля людей” — це збірка начерків, упорядкована Сент-Екзюпері у період відновлення після чергової авіаційної аварії. Літак стає “знаряддям пізнання” для автора, який детально описує побачене і розмірковує про унікальність та неповторність нашого світу і людини у цьому світі. Твір був відзначений Гран-Прі Французької академії.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.