Творча майстерня Аграфка «Мій дім і речі в нім»

Комплектация книг Видавництво Старого Лева 1 рабочй день!

Описание

Ця картонка - справжній скарб для малюків, які щойно починають вивчати світ довкола, та їхніх батьків. Бо з чого найкраще розпочинати спілкування з дитиною, як не з книжки? І з чого маляті найперше розпочинати пізнання світу, як не з рідного дому, де повно таких різних і таких потрібних речей? Сторінка за сторінкою перед зачудованими оченятами поставатимуть різні кімнати і те, що є в них - і ліжечко, і капці, і горнятко, і кран, і улюблені іграшки. Роздивлятися на картинці, водити пальчиком, відшукувати потрібне, вимовляти або навіть виспівувати назви, копіюючи тата чи маму - книжка "Мій дім і речі в нім" пропонує безліч можливостей для навчання, розвитку і спільних родинних приємностей.

Что еще купить
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купить
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купить
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.