Милтон Стефани «Minecraft. Довідник Нижнього світу і Краю»

Комплектація книг ARTBOOKS 1 робочий день!

Опис
Практичне, докладне та структуроване керівництво для справжніх сміливців. Нижній світ і Край — саме ті закутки гри, в яких безліч загадок та які безмежно приваблюють ваших маленьких гравців. І не дивно, виконати завдання у цих біомах означає стати вправним і досвідченим гравцем.
  • Кожен прагне бути №1 в Minecraft. І довести це ділом. Отож безліч сміливців відправляються у Нижній світ і Край, щоб відшукати рідкісні трофеї та здолати дракона.
  • Завдяки порадам від команди розробників гри читач знатиме, як перемогти лютих мобів, які блоки є найціннішими, а також як повернутися у Верхній світ цілим та неушкодженим.
  • Уміння користуватися набутим досвідом навчить дитину шукати вихід зі скрутних ситуацій, а також приймати ефективні рішення у короткий термін.
  • Завдання цього довідника: дати змогу дитині обмірковувати свої дії, зважати на ризики та й аналізувати ресурси перед тим, як вирушити у небезпечні експедиції грою!
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
190 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.