Карпенко Ю.М. «На добраніч, діти! 365 казок»

Комплектація книг Глорія 1 робочий день!

Опис
Ви тримаєте в своїх руках книгу-помічницю, шо складається з 365 цікавих, добрих і повчальних історій і казок для читання -по одній новій казці перед сном на кожен день. Цієї книги вам вистачить на цілий рік читання! Казки та історії доповнені яскравими і барвистими ілюстраціями. Книга адресована турботливим батькам, бабусям і дідусям, всім, хто займається вихованням і розвитком малюків. У вас більше не буде проблем, чим розважити дитину перед сном. Просто відкрийте книгу і прочитайте коротку чудову казку. «На добраніч, діти. 365 казок» діє залишать байдужим нікого. Кожна зустріч з казкою принесе радість і величезну користь: ви із задоволенням відзначите, шо ваш малюк співпереживає казковим героям, вчиться розуміти, шо таке добро і зло. яких життєвих цінностей варто дотримуватися. Казки знайомлять з навколишнім світом, дають змогу зрозуміти, як ставитися до поганих звичок, а також пізнати багато іншого, шо допоможе дитині зростати слухняною і вихованою. Нехай вашим дітям сняться казкові чарівні сни!
Що ще купити
Перша шкільна енциклопедія. Футбол. Історія, зірки, цікаві факти

Энциклопедия

Перша шкільна ...
190 грн.
Купити
Мишеня Тім говорить неправду

Казалис Анна

Мишеня Тім говорить ...
176 грн.
Купити
Мишеня Тім боїться іти до лікаря

Казалис Анна

Мишеня Тім боїться іти до ...
176 грн.
Купити
Кудлаті вірші

Колектив авторів

Кудлаті вірші
189 грн.
Купити
Звірські вірші

Андрусяк Иван

Звірські вірші
189 грн.
Купити
Кумедні вірші

Бойко Григорий

Кумедні вірші
189 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.