Альбом «Наліпкові мозаїки. Дівчатка та звірятка»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис
Альбом для наліпок «Дівчатка і звірята» — яскравий приклад високоякісної розвивальної книжки для дошкільнят. На дітей чекають гарні сюжетні розмальовки, цікаві ігрові завдання та яскрава розважальна мандрівка зеленим парком. Чудові ілюстрації, великі контури й безліч наліпок розвинуть творчу уяву. Книжка допоможе самостійно придумувати різноманітні, найдивовижніші сюжети, підвладні лише дитячій фантазії, за участю її персонажів — веселих малят і їхніх друзів-пухнастиків. Усе це чудово сприяє розвитку моторики, уважності, посидючості, кмітливості, навичок малювання. У єдиному комплекті з іншими книжками серії «Мозаїка» альбом з наліпками «Дівчатка і звірята» — оптимальний за ціною, корисний за змістом, цікавий і завжди доречний подарунок.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.