Гулей Марта «Одного дня вона розкаже»

Комплектація книг Академія 1 робочий день!

Опис
Рвонути на рок-фест, щоб дома не здогадалися, — круто. Можна автостопом, якщо бізнес-клас ніхто не пропонує. А поруч буде не Денис — красень на всю школу, а просто друг, з яким зручно, але зовсім не тойво — Тарік. Головне — це шанс відв’язатися від мами та її набридливих запитань. Так думала Мія. Якщо їхати на рок-фест, то тільки з Мійкою — може, вдасться побути з нею наодинці по-дорослому. І їхати треба автостопом — так прикольніше. Аж тоді Мійка зрозуміє, що він не просто друг. Так думав Тарік. Дорога підготувала їм детективні пригоди — хоч Шерлока Холмса подавай, щоб із тим розібрався. Мію розривало між думками про свою фігуру, меседжами від Дениса і присутністю поруч Таріка, який уже поводився не зовсім як друг. Тарік схвильовано долав дистанцію до Мії, переживаючи те, що було, і те, що було не так. Тільки на фесті Тарік відірвався на повну й показав Мії, який він, і то було великою несподіванкою для неї. І зовсім неочікувані зустрічі і враження на фесті менше дістали Мію, ніж те, що вона зрозуміла про себе.
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.