Товстий Василь «Планета тварин»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
У ваших руках вдале поєднання енциклопедії та довідника. Нічого зайвого: тільки найцікавіша інформація, цифри та факти. Книга корисна як дітям, так і дорослим. Дітям вона допоможе сформувати чітку струкруру знань, яку можна буде протягом усього життя доповнювати новою інформацією. Дорослим - запропонує цікаві теми для роздумів. Серія "Ерудит" - прекрасне доповнення до шкільної програми, може використовуватися для підготовки до олімпіад, рефератів та участі в інтелектуальних іграх. Всім ще з малку було цікаво, звідки взялося життя на Землі , чому все настільки тісно взаємопов'язано, чому звірі діляться на різні види, чому всі різні. Відповіді на ці питання цікавили людей ще з глибокого минулого. В книзі " Планета тварин" ми можемо дізнатися величезну кількість нового і цікавого, поповнити свої знання, пригадати забуте. Книга сягає моменту з часів виникнення життя і закінчує ссавцями. Якщо у Вас виникли питання стосовно незнайомих термінів - ви зможете все знайти в розділах. Для широкого кола читачів.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.