Лебедєва Олена «Про кицю Мартусю та її подружку»

Комплектація книг Час Майстрів 1 робочий день!

Опис
Сучасний світ швидко змінюється. Наші парадигми, які вчора нам допомагали, сьогодні вже шкодять. В одному домі живуть кішка, миша і бабуся. Кішка ловить мишу, бабуся її боїться, а миша недолюблює і кішку, і бабусю. Новий рік бабуся поїхала святкувати до дітей, залишивши кішці повний дім смаколиків. Котам вже давно немає потреби ловити мишей, щоб вижити. Та нові проблеми ще важчі: гірко жити на самоті в ізоляції. Хто би міг подумати, що щастя в домі стане втричі більше, коли кішка, миша і бабуся дозволять собі змінити свою парадигму (сприйняти світ інакше). Кішка запобігла перспективі сумувати на новорічні свята, а миша — залишитись голодною. Вони стали найкращими друзяками і весело відзначили Новий рік. Бабусі важче змінюватись, та що ж робити с тими халамидниками, коли серце сповнене любові, а діти далеко. А втрьох їхнє життя стало казкою )))) Тепер і для онуків з’явилась цікава пропозиція: познайомитись з ручною мишкою ))) Тільки актуальні історії спеціально для нового покоління "Альфа"!
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити
Буквар "Читайлик"

Федиенко Василий

Буквар "Читайлик"
86 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.