Кириченко Віталій «Різдво.Книга, в якій сховалася душа»

Комплектація книг Час Майстрів 1 робочий день!

Опис
«Із самого ранку бабуся готується до свята. Сьогодні Святвечір, а завтра Різдво! Усі мене ображають... Я трохи не плакав... Чому до мене всі такі несправедливі?» Іноді здається, що тебе ніхто не любить, що весь світ відвернувся від тебе, що ти самотній і занедбаний... Але це не так! Придивися уважніше, згадай добрі справи і вчинки близьких людей та приготуйся до дива! Холодного зимового вечора в теплому родинному колі, коли в оселі пахне какао та печивом, розгорніть цю книжку — і відчиняться двері в захопливий світ різдвяних див. «Різдво. Книга, в якій сховалася душа» — історія маленького Миколки, чий день народження припадає на Різдво. Напередодні свята батьки повезли хлопчика в село до люблячої бабусі. Та Миколка навіть у колі найрідніших людей знайшов привід образитися, засумувати й піти з дому. Дорога привела його до чарівного вікна в паралельний світ, де він зміг познайомитися зі своїми янголами-охоронцями. Вони дають Миколці можливість поглянути на все те, що його так ображало, очима інших людей. І це спонукає хлопчика переосмислити своє ставлення до рідних і навчитися пробачати. Він повертається додому, і щаслива сім’я разом зустрічає Різдво. Книжка вчить порозуміння й прощення, знайомить дітей з історією народження Ісуса Христа та святковими традиціями: різдвяним обходом, "живою ватрою", 12 пісними стравами, колядками, — а також містить інструкції щодо створення дідуха, різдвяної зірки та прикрас для оселі. Рекомендуємо для сімейного читання з дітьми від 4 до 10 років. З прийдешнім Різдвом вас, щасливі люди!
Що ще купити
Улюблений букварик

Сборник

Улюблений букварик
153 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 1

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 1
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 2. Пригоди Таємної сімки

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 2. ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 3. Гарна робота, Таємна сімко!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 3. Гарна ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 4. Таємна сімка йде по сліду

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 4. ...
130 грн.
Купити
Таємна сімка. Книга 5. Таємна сімко, вперед!

Блайтон Энид

Таємна сімка. Книга 5. ...
130 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.