Товстий Василь «Розумні казки»

Комплектация книг Промінь 1 рабочй день!

Описание
До збірки ввійшли захоплюючі казки для малят. Діти пізнають країну фантазії, довідаються про відомих та мудрих героїв українських казок, в казках однозначно присутній повчальний характер. Яскраві малюнки та декорації зроблять читання ще більш захопливим та приємним. Читаючи цю збірку казок, дитина порине в безмежний світ фантазії та уяви, тут вона познайомиться з цікавими і дружніми героями, які вчать розуму, розсудливості і добру, вони неодмінно їй сподобаються, а деякі, можливо, стануть і найулюбленішими. В збірці зібрано такі казки : "Фініст - ясний сокіл", "Сестриця Оленка і братик Іванко", "Івасик Телесик", "Маша та ведмідь", "Пан Коцький", "Кривенька качечка", "Дикі лебеді", "Як їжак і заєць змагалися", "Як Микола був коровою", "Як соловей чоловіка розуму навчив".Адресується дітям дошкільного та молодшого шкільного віку.
Что еще купить
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купить
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.