Сборник «Смачна абетка»

Комплектация книг Пегас 1 рабочй день!

Описание

Ця абетка відрізняється від решти подібних видань. Ну от скажіть, чи можна байдуже пройти повз величезну скибку солодкого соковитого кавуна або стиглу яскраво-червону полуницю?.. Неможливо! Отож-бо й воно!

Кожен фрукт, овоч або смаколик подано у «Смачній абетці» так виразно, ніби сам аж проситься до рота. Коли така «Смачна абетка» перед очима малюка, великі яскраві літери алфавіту запам’ятовуються дуже швидко і легко! І не дивуйтеся, якщо дитина одразу захоче сходити до крамниці по щось із нашої «Смачної абетки».

За допомогою цієї книжки легко показати дитині, що належить до овочів, а що до фруктів, заразом розповісти про найбільшу ягоду на світі. Можна навіть спланувати, яку смакоту ви приготуєте вдома. А якщо малюкові-читачеві захочеться самому спробувати на зуб нашу книжку — не хвилюйтеся, сторінки виготовлено з цупкого картону, тож вони не деформуються. От тільки їсти «Смачну абетку» все ж таки не радимо!

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.