Блайтон Інід «Таємна сімка. Комплект із 5 книжок»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Канікули — найкращий час, щоб займатися чимось захопливим з друзями. Тож сімка допитливих і вельми кмітливих дітлахів — брат і сестра Пітер і Дженет та їхні друзі Колін, Барбара, Пем, Джек і Джордж — заснували секретне товариство під назвою «Таємна сімка». Вони придумали власний значок, пароль і навіть облаштували в сараї справжній штаб для проведення зборів. Одного разу, ліплячи сніговиків біля будинку, в якому вже давно ніхто не мешкав, друзі помітили підозрілі сліди, і з цього почалося їхнє перше розслідування. Серія налічує 5 книжок: - Таємна сімка - Таємна сімка. Пригоди Таємної сімки - Таємна сімка. Гарна робота, Таємна сімко! - Таємна сімка. Таємна сімка йде по сліду - Таємна сімка. Таємна сімко, вперед!
Що ще купити
Велика енциклопедія тварин

Бейко Василий

Велика енциклопедія ...
650 грн.
Купити
Кротик і всі-всі-всі

Милер Зденек

Кротик і всі-всі-всі
836 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.