Перро Шарль «Велика книга казок»

Комплектація книг Перо 1 робочий день!

Опис
До книг увійшли класичні казки у переказі для дітей з ілюстраціями Джона Пейшенса. Книги з ілюстраціями Джона Пейшенса вже давно полонили серця читачів у всьому світі, й з кожним роком відданих шанувальників його творчості стає все більше і більше. «Якщо ви любите казки не менше, ніж я, ці книги неодмінно вас порадують. Адже у них чимало історій, сповнених чудес, які були вигадані дуже давно. Тільки уявіть: деякі з цих казок майже такі стародавні, як гори, і вже напевно старші за дерева! У них гноми і велетні, злі чарівники та прекрасні принцеси і найголовніше — хлопчики та дівчата — точнісінько такі ж, як ви. Вони відважно справляються з труднощами і, що б з ними не траплялося, вони завжди перемагають. Я з величезним задоволенням малював ілюстрації до казок, і сподіваюся, що вам сподобається, як я зобразив героїв. Я намагався зробити їх такими, як потрібно, щоб велетень у казці «Кіт у чоботях» був дійсно величезним, а Попелюшка — справжньою красунею, якою вона і має бути»
Що ще купити
Велика енциклопедія тварин

Бейко Василий

Велика енциклопедія ...
650 грн.
Купити
Кротик. Велика книга

Милер Зденек

Кротик. Велика книга
511 грн.
Купити
Велика книга казок

Перро Шарль

Велика книга казок
576 грн.
Купити
Моя перша енциклопедія

Гальперштейн Леонид

Моя перша енциклопедія
511 грн.
Купити
Дівчинка на всі 100%

Зотова Наталья

Дівчинка на всі 100%
444 грн.
Купити
Я розповім вам казку… Філософія для дітей

Сухомлинский Василий

Я розповім вам казку… ...
483 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.