Турчина Ю.В. «Віршики для малят»

Комплектація книг Промінь 1 робочий день!

Опис
Книга "Віршики для малят" подарує вашій дитині чарівний та неймовірно теплий світ фантазій. Веселі та добрі віршики про звірят, прочитані разом із батьками, казкові колискові створять гарний настрій та розвинуть уяву, а гарні яскраві ілюстрації подарують маленьким янголятам подорож до країни дитячих мрій. Гарне оформлення і ілюстрації сторінок викличуть лише позитивні і ніжні враження. В віршиках головними героями виступають звірятка, які оточують нас як кожен день, так і ті, які ми зустрічаємо лише в книжках. Тут ми можемо прочитати про подорожі літаючого в сні Поросятка, про маленьких та невгамовних Кошенят, яким цікаво абсолютно все, про Хом'ячка, якого обікрали на власних грядках, про Єнотика-садівника, про Лисичку, яка не могла намилуватися свою вродою і Жабку, яка вчила її скромності, та багато-багато іншого. В цій збірці з віршиками немає негативних героїв, тут ми дізнаємося про дружбу і любов, про працю і допомогу. Книжка призначена для дітей шкільного і молодшого шкільного віку.
Що ще купити
Транспорт.Найперша енциклопедія

Энциклопедия

Транспорт.Найперша ...
66 грн.
Купити
Підводний світ

Энциклопедия

Підводний світ
66 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.