Збірник «Зимівля звірів»

Комплектація книг Пегас 1 робочий день!

Опис

«Зимівля звірів» — народна казка про те, наскільки важливі дружба, чуйність, взаємовиручка.

Народні казки несуть у собі безцінну людську мудрість, їхнє повчальне значення дуже велике. Проста, на перший погляд, історія про життя тварин, що опинилися у лісі, являє собою зразок взаємодопомоги і вірної дружби. Читаючи або слухаючи казку, кожен зможе дійти правильного висновку. На самому початку баран, свиня, гусак і півень відмовляються допомагати бикові. Але з часом герої усвідомлюють, наскільки важливі взаємовиручка, допомога й вірна дружба. Тільки спільно, допомагаючи одне одному, захищаючи слабких, можна впоратися з усіма життєвими труднощами і випробуваннями. Разом друзі змогли перемогти злих диких звірів.

Читання казки можна перетворити на практичне розвивальне завдання. Нехай малюк відповість на тематичні питання:

  • Які тварини опинилися у лісі?
  • Чому бик вирішив будувати житло?
  • Чи погодилися друзі допомагати бикові?
  • Згадай і розкажи, як тварини просилися в хату на зимівлю і що їм відповів бик.
  • Як друзі впоралися з лисицею, вовком і ведмедем?
  • Чи впоралися б друзі з голодними звірами поодинці?
  • Чим важлива міцна дружба?

Добрі казки посідають важливе місце у пізнавально-виховному процесі дитини. З перших років малюк сприймає реальний людський світ крізь призму казкових героїв та їхніх вчинків. Усвідомлюючи різницю між добром і злом, правдою і брехнею, безкорисливістю та егоїзмом, маленький читач примірятиме на себе образи позитивних героїв, співпереживатиме їм та візьме за зразок лише добрі та справедливі вчинки. Познайомте малюка з чудовою казкою «Зимівля звірів», і він безперечно винесе з неї мудрий і добрий урок.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.