Куцан Сергей «Зюзя»

Комплектація книг Наш Формат 1 робочий день!

Опис
Коли у вашому домі з’явиться співучий пацюк, вирощений у секретній лабораторії, це спершу може видатися дуже веселою пригодою. Та доволі швидко почнуться неабиякі проблеми. І в членів родини, і в сусідів, і навіть у телеканалу «Дискавері»... Неймовірно смішна, насичена карколомними пригодами й битим посудом повість Сергія Куцана відразу завоювала прихильність як дітей, так і дорослих, і стала справжнім бестселером. Повість виграла дитячий літературний конкурс від видавництва «Фонтан казок» у 2017 році й відразу попала в топ найкращих дитячих бестселерів. Її швидко охрестили «найсмішнішою дитячою книжкою Львівського Форуму Видавців», на якому вона була презентована, і того ж року «Зюзя» увійшла в 5-ку найкращих дитячих книжок в рейтингу «Книга року BBC», лишивши позаду сотні претендентів. Також вона профігурувала в топах інших українських рейтингів найкращих дитячих книжок, мала багато позитивних відгуків як від дітей, так і від дорослих. Тож і не дивно, що зрештою «Зюзя» увійшла до шкільної програми.
ПРО АВТОРА Сергій Куцан: «Народився дуже давно в містечку Звенигородка у родині музикантів. Можливо, саме тому музика переслідує мене все життя, в тому числі й у текстах. Зрозуміло, що з дитинства багато читав. Правда, зараз – більше слухаю книги на аудіо. «Зюзю» задумував як історію, яка не просто покликана повеселити публіку а й допоможе «розчитати» дітей, які читають без ентузіазму. Адже вона легка, й весела. А ще сподіваюся, що вона хоч на крок наблизить до української мови дітей, для яких вона нерідна. На мою думку смішні тексти – це найкращий для цього засіб.»
Що ще купити
Капітан Борщ

Анисимова Анна

Капітан Борщ
101 грн.
Купити
Тіло людини. Моя перша енциклопедія

Энциклопедия

Тіло людини. Моя перша ...
101 грн.
Купити
Навіщо тваринам хвіст? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Навіщо тваринам хвіст? ...
94 грн.
Купити
Хто вилупився з яйця? Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Хто вилупився з яйця? ...
94 грн.
Купити
Мами і малюки. Дивовижний світ тварин

Энциклопедия

Мами і малюки. Дивовижний ...
94 грн.
Купити
Міфологія

Энциклопедия

Міфологія
101 грн.
Купити
Астрономія

Энциклопедия

Астрономія
101 грн.
Купити
Школа малювання для малят

Сборник

Школа малювання для малят
101 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.