Плохій Сергій «Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності»

Комплектація книг КСД 1 робочий день!

Опис
Сергій Плохій - професор історії в Гарварді. Один з провідних фахівців з історії Східної Європи. Входить до складу наукової ради Українського історичного журналу. «Брама Європи» охоплює історію України за два з половиною тисячі років - від Геродота і до наших днів. «Книга дуже сучасна в плані питань. По суті ця книга намагається відповісти на всі питання, які з'явилися в новинах про події в Україні за останні 2 роки », - говорить Плохій. Автор пояснює Революцію гідності і спростовує міфи про «русский мир". "Європа для України дуже важлива як сама по собі, так і в якості противаги Росії і Російської імперії. Європа для українців - значно більше, ніж просто Європа з її достоїнствами і проблемами, Європейським союзом. Українська історія - дуже європейська", - розповідає професор Сергій Плохій. Автор припускає, що причиною розпалювання війни на Сході України стала ідея про відсутність в українському суспільстві власної національної ідентичності. Всі, хто цікавиться історією України, зможуть подивитися на неї під іншим кутом.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.