Дайдодзи Юдзан «Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
До цієї книги ввійшли філософські трактати двох великих мислителів, присвячених бусидо — Шляху воїна. Так у стародавній Японії називали зведення правил і настанов, що визначали поведінку та повсякденне життя самураїв. Класичне розуміння цього морального кодексу честі викладено в повчаннях «Будосьосинсю» («Напутнє слово тому, хто стає на Шлях воїна») спадкового самурая та державного діяча Юдзана Дайдодзі (1639–1730). Унікальна книга «Бусидо. Душа Японії» японського просвітника Інадзо Нітобе (1862–1933) — найповніший і найзрозуміліший опис військового мистецтва, яке зародилося в Японії, а також пояснення основних принципів традиційної японської моралі й етики, виховання та формування японського національного характеру та світогляду. Ці принципи та моральний кодекс самурая актуальні й тепер, адже ідеали честі, гідності, вірності, відваги та патріотизму високо цінують у будь-якому суспільстві та в будь-який час. Пропоновані трактати неодмінно стануть духовними супутниками всіх, хто шукає відповіді на найважливіші питання у військовому та мирному житті.
Що ще купити
Анти-Макіавеллі. Настанови про воєнне мистецтво своїм генералам

Великий Фридрих

Анти-Макіавеллі. Настанови ...
225 грн.
Купити
36 Стратагем. Бізнес. Війна. Маніпуляції. Обман

Балог Валентина

36 Стратагем. Бізнес. Війна. ...
180 грн.
Купити
Кодекс самурая. Будосьосинсю. Бусидо

Дайдодзи Юдзан

Кодекс самурая. ...
220 грн.
Купити
Кодекс самурая. Хагакуре. Книга п'яти кілець

Цунетомо Ямамото

Кодекс самурая. Хагакуре. ...
210 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.