Гел Йен «Міста для людей»

Комплектація книг Основи 1 робочий день!

Опис
Уже більше як п’ятдесят років Йен Ґел допомагає змінювати урбаністичні середовища в усьому світі. Для цього він вивчає, як люди користуються чи могли б користуватися простором, у якому живуть і працюють.

Йен Ґел — архітектор, у минулому — професор Датської королівської академії мистецтв. Засновник архітектурного бюро Gehl Architects — Urban Quality Consultants, автор книжок «Життя між спорудами», «Нові міські простори», «Суспільний простір — суспільне життя», «Нове життя в місті». Розробляв проекти вдосконалення міського середовища для Копенгагена, Стокгольма, Роттердама, Лондона, Аммана, Маската, Мельбурна, Сіднея, Сан-Франциско, Сіетла і Нью-Йорка. Почесний учасник асоціацій RIBA, AIA, RAIC

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.