Вербич С. «Воєнні канони давнього Китаю»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
У пропонованій книзі зацікавлений читач ознайомиться зі скарбами військової думки давнього Китаю, розкриє зміст метафоричних понять «повнота» і «порожнеча», «шість сторожів» і «три скарби»; дізнається про правила стосунків між правителем і підлеглими, стратегії ефективного управління в державі, найважливіші засади воєнного мистецтва, правильні дії під час наступу, відступу й оборони, настанови для полководців, чесноти воїнів, стратегічну силу армії; з’ясує суть принципів Дао війни, а також секретних учень тигра, леопарда і собаки. Крім цього, отримає відповідь на низку питань, які імператор Тайцзун із династії Тан поставив своєму полководцеві Лі Цзіну (Лі Вейгуну), про тактику і стратегію армії на полі бою. Для широкого кола читачів, які цікавляться військовою думкою і воєнним мистецтвом давнього Китаю.
Що ще купити
Листи майстра дзен майстрові володіння мечем

Такуан Сохо

Листи майстра дзен ...
215 грн.
Купити
Воєнні канони давнього Китаю

Вербич С.

Воєнні канони давнього ...
250 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.