Сборник «Знамениті оповідки з діянь римських»

Комплектация книг Апрiорi 1 рабочй день!

Описание
Збірка “Знамениті оповідки з діянь римських” (“Gesta Romanorum”, поч. XIV ст.) - твір, від самого свого постання спрямований на поєднання приємного з корисним. Приваблюючи слухачів екзотичними, захопливими, а деколи і пікантними “давньоримськими” оповідками, середньовічні проповідники спонукали свою паству до благочестивого життя і турботи про спасіння душ. Видання повного українського перекладу збірки подібно ж має на меті, з одного боку, принести широкому загалові читачів задоволення від подорожі в барвистий і химерний світ середньовічної уяви, з іншого – послужити спонукою для українських істориків, філологів, релігієзнавців пильніше приглянутися до цієї досі маловідомої в нас пам’ятки давнього європейського письменства.
Что еще купить
Брама Європи. Історія України від скіфських воєн до незалежності

Плохий Сергей

Брама Європи. Історія ...
320 грн.
Купить

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.