Несс Патрік «Поклик монстра»

Комплектація книг Видавництво 1 робочий день!

Опис
Поклик Монстра — це підлітковий фантастичний роман, який написав Патрік Несс з оригінальної ідеї Шівон Дауд, та ілюстрований Джимом Кеєм. Вперше роман був опублікований в 2011 році. Події відбуваються в сучасній Англії, і їх головний герой —хлопчик Конор— намагається впоратися з наслідками хвороби своєї матері. З останньої ідеї титулованої авторки Шівон Дауд — чия передчасна смерть від раку не дозволила їй самій написати цей твір — Патрік Несс сплів захопливий і похмуро-смішний роман про лихо, втрату та монстрів — реальних і уявних. В 2012 році Патрік Несс та Джим Кей здобули Медаль Карнегі (найпрестижнішу британську нагороду у сфері дитячої та підліткової літератури) та Медаль Кейт Ґрінвей (британську літературну премію за «видатні ілюстрації в дитячій книжці»). «Поклик Монстра» — єдина книг за 50 років, яка отримала обидві нагороди. Крім цього вона отримала нагороди «Британська дитяча книжка року», Найкращий роман в США та Великобританії, та інші. Журнал Американської Бібліотечної Асоціації Букліст включив книжку до топ-переліків 2011 року підліткової художньої літератури. 2016 року на світові екрани вийшов однойменний фільм за мотивами книжки, який також отримав багато нагород в декількох номінаціях. Як завжди, над українським виданням працювала чудова команда: Ірина Савюк – перекладачка, Вікторія Назаренко – редакторка, Марія Гетманець – коректорка, Оксана Васьків – верстка. Монстр — блискуче творіння. Він наполовину велет, наполовину тисове дерево; руйнівний, повчальний, природний… Книжка має сенсаційність і амбіції, які можна очікувати від автора трилогії «Ходячий хаос»… Несс, Дауд, та Кей витрусили кишені смерті й дістали звідти справжній скарб. — The Guardian
Що ще купити
Мальована історія Незалежності України

Брати Капранови

Мальована історія ...
260 грн.
Купити
Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і в'язень ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і філософський камінь

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і ...
300 грн.
Купити
Гаррі Поттер і таємна кімната

Роулинг Джоан

Гаррі Поттер і таємна ...
300 грн.
Купити
Оповідання та казки про тварин

Бианки Виталий

Оповідання та казки про ...
289 грн.
Купити
Веселі вірші

Чубач Анна

Веселі вірші
198 грн.
Купити
Третя книга спогадів

Сноу Роуз

Третя книга спогадів
217 грн.
Купити
Перша книга спогадів

Сноу Роуз

Перша книга спогадів
203 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.