Фрай Макс «Скриня мерця»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис

МАКС ФРАЙ ЗНОВУ ПИШЕ БЕСТСЕЛЕРИ

Продовження циклу про світ Ехо викликало у читачів бурю неоднозначних емоцій. Зате після виходу книги « "Скриня мерця" серед фанатів серії запанувала згода: старий добрий Макс Фрай повернувся! Причому, настільки ж чудовий, як в минулі часи. Хотіли зустріти улюблених за «Хроніками Ехо» персонажів? Отримуйте! Скучили за фірмовим фентезійно-детективним сюжетом - є! Хотіли з самого початку здогадуватися, чим все закінчиться, і отримати абсолютно несподіваний фінал? >Головний герой Сер Макс більше не дивується всьому, що бачить. Тепер він частіше сам дає уроки, а не отримує їх. Джуффін Халлі з господаря перетворився в старого товариша, якому є що згадати і нічого ділити з головним героєм. Всі наші улюбленці з попередніх книг стали дорослішими і... добрішими. Зате лиходії добрішими не стали: Таємний Розшук починає нове розслідування!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.