Террі Тері «Темна матерія: Зараження»

Комплектація книг Форс 1 робочий день!

Опис
ТЕРМІНОВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ! Країну охоплює епідемія. Ви опинилися серед заражених. Від цієї пошесті ще не винайдено ліків, і ви мусите запобігти поширенню пандемії. Наразі ви перебуваєте в карантині. Дрібка заражених, яким пощастить вижити, становитимуть небезпеку для оточення, а тому будуть ізольовані від суспільства військовими. Молода втікачка Каллі змогла здолати хворобу, але не так зване «лікування». Її брат Кай досі її розшукує, і його новий друг Шей імовірно має ключ до розкриття того, що відбулося насправді. Авторка світового бестселлера «Slated» тішить читачів новою потужною історією про складності виживання та необхідність пристосовуватися, силу любові й незламність духу.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.