Гібсон Вільям «Занулення»

Комплектація книг Видавництво 1 робочий день!

Опис
Друга частина Кіберпросторової трилогії в перекладі Ольги Любарської та Олександра Стукала. Дія відбувається в тому ж похмурому відносно близькому майбутньому, що й дія «Нейроманта», однак цього разу Ґібсон приділяє значно більше уваги дійовим особам і світові, де їм випало жити. Три на позір не пов’язані історії збігаються в несподіваному фіналі. Корпоративний найманець допомагає відомому вченому змінити місце роботи, мистецтвознавиця-галеристка шукає автора таємничих артефактів, стилізованих під роботи давно померлого художника, юний кібержокей робить перші кроки в матриці й зустрічає тих, кого там бути не може, — і все це за кілька років після подій, описаних у «Нейроманті».
Про авторів: Вільям Ґібсон – канадський письменник-фантаст, есеїст та публіцист американського походження, вважається засновником кіберпанку, піджанру наукової фантастики. Його ранні роботи були похмурими прогнозами на ближче майбутнє людства. В них досліджувались впливи технологій, кібернетики і комп’ютерних мереж на людей. Ґібсон також увів термін «кіберпростір» в своєму оповіданні «Burning Chrome» (1982), а потім популяризував поняття в гучному дебютному романі «Нейромант» (1984). Його трилогія «Кіберпростір» («Нейромант», «Занулення», «Mona Lisa Overdrive») привернула увагу мільйонів читачів. Канадський письменник і художник коміксів Джонні Крістмас відомий своєю авторською мальісторією FIREBUG, а також є співавтором і художником серій Image Comics SHELTERED та PISCES. Як художник, працював із Dark Horse Comics, Valiant Entertainment, BOOM! Studios та Black Mask Studios. Тамра Бонвіллен – колористка, знана за своєю роботою з Image comics, Marvel, DC, Dark Horse, та кількох інших. Мешкає в США.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.