Збірник «Візуалізований англійсько-український довідник фразових дієслів та найуживаніших виразів»

Комплектація книг Основа 1 робочий день!

Опис
Візуалізований довідник містить добірку найуживаніших фразових дієслів зі зразками вживання та виразів із перекладом українською, до яких запропоновано малюнки-асоціації, що значно полегшує розуміння та запам’ятовування їхнього змісту задля влучного використання у мовленні. Як сказати англійською, що хтось намагається вас забалакати? І до чого тут узагалі кролик? Як знайти правильний маршрут або адресу на вулицях англомовної країни? Ми дібрали для вас понад 100 фраз англійської мови, які збагатять ваш словниковий запас та урізноманітнять мовлення. Матеріали довідника дібрано за 23 умовними темами: Аnimals, Travel, Shopping, Relationships, Problem Solving тощо. До кожної запропоновано:
  1. • найуживаніші та найцікавіші твердження з повсякденного мовлення;
  2. • фразові дієслова та приклади їх застосування у реченнях.
Цю книжку створено для всіх, хто вивчає та вдосконалює англійську: від Beginner до впевнених Upper-Intermediate. Let’s enrich your English!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.