Денслоу Вільям Воллес «Хампті-Дампті»

Комплектація книг Арий 1 робочий день!

Опис
До книги увійшли тексти казок, проілюстрованих та написа­них легендарним американським художником-ілюстрато­ром і карикатуристом Вільямом Воллесом Денслоу (1856–1915). Сюжети відомих казок оригінально переосмислені автором та проілюстровані в його неповторній манері. Це історії про кумедного чоловічка Хампті-Дампті, який завдяки друзям стає міцним і спритним, дивовижну дружбу маленької дівчинки з веселою ведмежою родиною, винахідливого хлопчика Джека і лютого Велетня, здатних будь-яку неприємність перетворити на користь, та про хлопчика заввишки з мізинчик, який стає улюбленцем короля. До книги додаються підсумковий тест і англо-українсь­кий словник.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.