Емброуз Гевін «Основи. Графічний дизайн 03: Генерування ідей»

Комплектація книг ArtHuss 1 робочий день!

Опис
«Є багато рівнів генерування ідей: від макро- до мікро-, від мозкового штурму до більш цілеспрямованих, вибіркових та стратегічних схем. Креативне мислення — навичка, яку можна розвивати. І в цій книжці ви знайдете різноманітні підходи, теорії та стратегії, які допоможуть вам це робити. Ми зокрема розглянемо деякі радше історично зумовлені стратегії, а відповідні практичні вправи допоможуть вам побачити їх у контексті власної дизайнерської роботи. Ідеї — основа гарного дизайну. Генерування, добір і розвиток цих ідей — фундаментальні навички графічного дизайнера-практика. Книжка допоможе вам включитися в роботу й генерувати більше ідей та різноманітних цікавих, ефективних і доречних дизайнерських рішень». Ніл Леонард і Ґевін Емброуз Co-publisher видання - освітня платформа Projector

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.