Горак Роман «Василь Стефаник. Том ІІ»

Комплектація книг Апрiорi 1 робочий день!

Опис
У другій книжці відомого дослідника життя і творчості славетних українських пись-менників-класиків та малознаних діячів письменства й національно-визвольного руху Романа Горака простежуються сторінки буття визначного й однозначно блискучого новеліста, громадського діяча Василя Стефаника, який з ідейно-естетичних, національно-соціальних позицій вважав, що Іван Франко — «найкращий провідник, наш учитель, ясне сонце на українському небі». Зокрема тут іде мова про творчі замисли, написання, складання, компонування та вихід у світ перших книжок письменника, ствердження його як блискучого оповідача селянського стражденного життя. Фактологічний величезний масив документів, біографічних матеріалів, спогадів, критичної, стефаникознавчої, франкознавчої та іншої додаткової літератури опрацював автор цього художньо-есеїстичного видання, щоб привести читача до одного знаменника — фундаментальної праці про покутського оповідника світового рівня, як і про Каменяра, в літературі ще не було і довго не буде. А, може, й ніколи.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.