Скотт Вальтер «Айвенго»

Комплектация книг КСД 1 рабочй день!

Описание
Вальтер Скотт - один з видатних письменників світової літератури, історик, що воскресив давно минулі епохи, і знавець людських сердець. За мотивами його романів художники створювали картини, композитори - опери. "Читаю Вальтер Скотта і Біблію", - писав Пушкін дружині з Болдина(до речі, йшлося про представлений в справжньому виданні роман "Айвенго", у французькому перекладі). Белинский називав В. Скотта "Колумбом у сфері мистецтва", "Шекспіром і Гомером" історичного роману. Своїм учителем вважав письменника Бальзак. "Айвенго" - ключовий твір в циклі романів В. Скотта, який переносить нас в середньовічну Англію. Юному лицареві Айвенго, що потайки повернувся з Хрестового походу на батьківщину і волею батька позбавленому спадку, належить відстояти свою честь і любов прекрасної леді Ровени... На допомогу йому прийдуть король Річард Левове Серце і легендарний розбійник Робін Гуд.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.