Боккаччо Джованні «Декамерон»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Видатний італійський літератор XIV століття, поет, учений, прозаїк, друг Петрарки, шанувальник і дослідник творчості Данте — це далеко не все, що можна сказати про одного з родоначальників італійської літератури Джованні Боккаччо (1313—1375). «Декамерон» — книга новел, що містить сто історій, розказаних молодими людьми за десять днів (звідси і назва твору — «декамерон», з грецької — «десяти-щоденник»), історій про людину, її гріхи та перемоги, про подолання труднощів, кохання, радість, про розчарування та надії, одним словом — про життя. В останні роки письменник, втомлений від нападок церкви, готовий був визнати «Декамерон» помилкою молодості, але нащадки назвали цю «помилку» найзнаменитішим твором Боккаччо, світовим шедевром, який зробив його ім’я безсмертним.
Що ще купити
Державотворець

Макиавелли Никколо

Державотворець
190 грн.
Купити
Кобзар

Шевченко Тарас

Кобзар
213 грн.
Купити
Конфуцій: Бесіди та судження

Конфуций

Конфуцій: Бесіди та ...
165 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.