Збірник «Галерея чуття»

Комплектація книг Nebo Booklab Publishing 1 робочий день!

Опис
«Галерея чуття» – видання, що об’єднує живопис, поезію та прозу. Роботи талановитого художника Андрія Задоріна поєднані з текстами інтимної лірики українських письменників та з перекладами українською мовою вибраних поезій російської літератури. У емоційну основу книги покладені метафізика почуттів, взаємини між коханими людьми та тема пошуку щастя. Тут ви знайдете вірші Івана Франка, Євгена Плужника, Богдана-Ігоря Антонича, Володимира Сосюри, Василя Симоненка, Миколи Вінграновського, та навіть Сергія Жадана. Крім того, у виданні прозвучать Олександр Пушкін у перекладі Максима Рильського, Сергій Єсенін у перекладі Костянтина Житника та Марина Цвєтаєва у перекладі Валерії Богуславської. Отож – чуття – для відчуття.
Книга складається з двох компонентів – художньої літератури та каталогу картин білоруського художника Андрія Задоріна. Кожна картина увиразнена текстом. До каталогу увійшли роботи, написані у різні роки (живопис, олія). Андрій Задорін - Андрій Задорин народився у 1960 р. У 1984-му закінчив Білоруський театрально-художній інститут. З 1997-го року живе та працює у Нідерландах. Персональні виставки проходили у галереях Франції, Бельгії, Великобританії, США, Голандії. Роботи художника знаходяться у зібраннях Державної Третьяковської галереї, Національного художнього музею Республіки Білорусь, мінського Музеї сучасного мистецтва, Британського музею, Музею Вікторії та Альберта, багаточисельних приватних колекцій. Світлана Привалова – автор ідеї та упорядник проекту. Головний редактор арт-видавництва «Nebo». Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка (2008), кандидат наук із соціальних комунікацій (теорія та історія журналістики, 2011). Протягом п’яти років викладала в Інституті журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Автор літературних текстів, ініціатор проведення літературних заходів та дискусій.
Що ще купити
Бернс: Вибрані вірші

Бернс Роберт

Бернс: Вибрані вірші
180 грн.
Купити
Кобзар

Шевченко Тарас

Кобзар
242 грн.
Купити
ANNO АФИНИ

Герасимюк Василий

ANNO АФИНИ
180 грн.
Купити
Мудрість Стародавнього Риму. Афоризми та крилаті вислови

Сборник

Мудрість Стародавнього ...
230 грн.
Купити

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.