Сенкевич Генрик «Ганя»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Генрик Сенкевич ( 1846—1916) — польський прозаїк, автор багатьох романів, оповідань і новел, лауреат Нобелівської премії з літератури 1905 року. Ще за життя він став одним з найвідоміших і найпопулярніших польських письменників у себе на батьківщині та за кордоном. Повість «Ганя» побачила світ у січні 1876 року. В ній розповідається про історію кохання до молодої дівчини панича Генрика (від імені якого ведеться оповідь) і його приятеля, молодого татарина Селіма Мірзи. Кого з них обере дівчина? Чи, може, у неї буде інший вибір?.. Разом з повістями «Старий слуга» і «Селім Мірза» «Ганя» входить до так званої «маленької трилогії». На думку літературознавців, темою нерозділеного кохання вона нагадує своїм настроєм праці Льва Толстого та деякі оповідання Івана Тургенєва.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.