Кафка Франц «Перетворення»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис

Франц Кафка (1883 — 1924) — відомий австрійський письменник. Його твори, просякнуті абсурдом і страхом перед зовнішнім світом та вищим авторитетом, здатні пробуджувати в читачеві відповідні почуття тривоги, і це — унікальне явище у світовій літературі.

Героєм повісті “Перетворення” є Ґреґор Замза. Одного дня він прокидається... перевтілений на велику комаху. Ґреґор втрачає роботу, родина замикає його в кімнаті. Зміна, яка повністю ізолювала Ґреґора від світу, призводить в кінці до його смерті, що насправді є полегшенням для родини, якій він набрид.

У символiчному планi історiя поступового виштовхування героя з кола близьких людей прочитується як процес безжалiсного вiдторгнення благополучним байдужим суспiльством «хвороï» на своє нещастя людини. І на жаль, сам Кафка вповні це відчував.

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.