Вайльд Оскар «Портрет Доріана Грея»

Комплектація книг Фолио 1 робочий день!

Опис
Єдиний роман Оскара Вайлда «Портрет Доріана Ґрея» приніс авторовi карколомний успіх і збурив тогочасне суспільство. У передмові до роману Вайлд писав: «Немає книг моральних або аморальних. Є книги добре написані і погано написані». Головний герой — юнак, наділений неймовірною красою. Усвідомлюючи, що одного дня його краса зблідне, Доріан побажав прикувати свою душу до картини зі своїм портретом, щоб картина старіла, а він залишався завжди молодим. Бажання Доріана здійснюється, що врешті приводить його до аморального життя. Відтоді жодної зморшки не з’явилось на його вічно юному обличчі, хоча він жив у пороці й розпусті, а портрет старів і вмирав. Але все має свою ціну...

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.