Джонс Джефф «Ліга справедливості. Книга 1. Початок»

Комплектація книг Рідна мова 1 робочий день!

Опис

Найвеликі герої світу. вперше об'єднуються в команду! Світ стоїть на порозі нової ери – ери супергероїв. Але людство доки н е звикло до цієї думки. Далеко не всім це подобається, що серед нас живуть люди, що володіють неймовірними здібностями. Але одного дня Земля стикається із загрозою дуже серйозною, можна було обійтися без допомоги супергероїв..

Супермен, Бетмен, диво-жінка, Зелений Ліхтар, Флеш, Аквамін, Кіборг... Хай вони ще недосвідчені, зухвалі і самовпевнені, кожен з них – могутня сила, здатна протистояти злу. Але щоб захистити нашу планету від інопланетного вторгнення, їм доведеться об'єднатися. І тоді вони стануть. Лігою Справедливості!

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.