Chugong «Тільки я візьму новий рівень. Том 1»

Комплектація книг Північні вогні 1 робочий день!

Опис
Одного дня у світі відкрився портал, що веде у паралельні виміри. Це пробудило монстрів підземелля, які могли б захопити нашу планету. Однак водночас з цим, у деяких людей з’явилися надзвичайні здібності, що зробили їх здатними до опору проти небезпечних створінь. Таких людей називають «мисливцями». Сила монстрів та мисливців класифікується за рангами. Сонг Джіну — головний персонаж, сила якого викликає сміх у інших мисливців. Прізвисько «найслабша зброя людства» ще більше пригнічує Джіну. Проте хлопець не здатний нічого з цим вдіяти. Кожен поєдинок для нього може стати останнім. Чи вдастся Джіну підняти рівень свого рангу? Чи історія закінчиться його невдачею?

Гарантія збереження !

Український книжковий інтернет-магазин "KNIGIng" несе повну відповідальність за збереження і цілісність при доставці замовлення.
Упакування в щільний тришаровий гофрований картон марки Т21. Захищаємо куточки книжок, роблячи спеціальну картонну вставку. Забезпечуємо пило- та вологозахист, застосовуючи обгортання в стрейч-плівку картонного упакування.