Джеффорд Ендрю «Вино. Курс Ендрю Джеффорда»

Комплектация книг Vivat 1 рабочй день!

Описание
Бенджамін Франклін казав: «Вино — це повсякчасне нагадування нам про те, що Бог хоче бачити нас щасливими». Видавництво Vivat випускає подарункове видання для щасливих людей – книжку одного з найкращих знавців вина, багаторазового переможця визначних світових премій Glenfiddich Award, Louis Roederer Champagne International Wine, World Food Media Award – Ендрю Джеффорда. Знайомство з коротким курсом «Вино» від Ендрю Джеффорда надасть можливість читачеві здійснити прогулянку винними регіонами й познайомитися із «зірковими» сортами винного світу, дізнатись більше про дегустацію та смак якісного вина, його текстуру, аромат та секрети приготування в різних куточках світу.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.