Талерка Андрей «Як навчитися готувати не за книжками. Відеорецепти на кожен день»

Комплектация книг Фолио 1 рабочй день!

Описание

Андрій Талєрка збирав матеріал для книги останні 10 років, приділяючи увагу регіональним особливостям продуктів для кожного рецепту, історії виникнення рецепта і традиції його приготування. Підсумок: сотні докладних відеорецепти, сотні тисяч глядачів кожен місяць і більше 8 500 000 переглядів на Youtube.

У цій книзі ви знайдете не просто 365 рецептів, зібраних разом за сезонами року, що робить книгу кулінарним щоденником, а й 365 посилань (QR код) на 365 відеорецепти, які ведуть на відповідні сторінки сайту автора – talerka.tv. Рецепти написані простою і лаконічною мовою, а відео демонструє всі деталі приготування, тому і початківці на кухні зможуть навчитися готувати, і професіонали оцінять різноманітність матеріалу з урахуванням сезонності продуктів протягом року.

Гарантия сохранности !

Украинский книжный интернет-магазин "KNIGIng" несёт полную ответственность за сохранность и целостность при доставке заказа.
Упаковка в плотный трехслойный гофрированный картон марки Т21. Защищаем уголки, делая специальную картонную вставку.Обеспечиваем пыле- и влагозащиту, применяя обертывание в стрейч-пленку картонной упаковки.